Fina markarbeten i Vimmerby

Hej och välkommen mina hyresgäster. Nu är det så att det har vart mycket efterfrågat för att bygga en lekplats på gården och detta, som ni antagligen har märkt, har nu genomförts av Vimmerby Gräv & Schakt som utför markarbeten är i Vimmerby. Det som de har hjälpt oss med är att bygga denna lekplats och även göra grunden för den. Flera utmärka markarbeten här i Vimmerby gjort av Vimmerby Gräv & Schakt har gjort att vårt område har blivit mer aktuellt för nya hyresgäster och det är ett högt tryck på lägenheterna och husen här på gården vilket gör mig stolt.

Det viktigaste nu när vi har fått sådan fin hjälp med att sätta upp denna exklusiva lekplats är att vi håller den fin och vid liv och att ingen misshandlar eller låta utstående personer göra illa denna lekplats. Vi har nu ansvar för att behandla denna lekplats med rättvisa och är det så att ni ser någon som inte gör det så hör av er till mig, er hyresvärd så tar jag hand om er.

Jag vill till sist förmedla till er andra hyresvärdar att anlita Vimmerby Gräv & Schakt så att de kan göra fina markarbeten i Vimmerby till er och er fastighet. Det blir så mycket mer tilltalande när det finns mer för barnen att göra ute och jag har faktiskt planer på att utöka den chansen lite till men det får ni vänta ett tag på.

Jag hoppas att ni hyresgäster uppskattar Vimmerby Gräv & Schakt och deras fina markarbete i Vimmerby som de har gjort hos oss. Jag tackar er för att ni har tagit er tid att läsa detta inlägg och att ni får en fortsatt trevlig helg.