Nytt fint badrum till min lägenhet

Välkommen ska du vara hit igen. Efter ett långt uppehåll på grund av personliga själ är jag nu tillbaka för er läsare. Jag hoppas att ni är kvar efter mitt tre månaders uppehåll, men det tror jag att ni är eftersom ni är trogna följare som alltid vill mitt bästa, och jag vill ert bästa. Vi startar upp denna blogg på nytt och det inlägget kommer handla om när jag fick hjälp med min badrumsrenovering i Lund av Badrumsgruppen Skåne Premium Design.

Jag har nu bott i min lägenhet i snart 10 år jag har inte alls haft planer på att flytta men nu när mina barn har fått sina egna små bebisar och de bor i Helsingborg så känner jag att jag vill spendera tid med dem och väljer då att sälja min kära lägenhet. Problemet med denna lägenhet är att den har vart ute på marknaden i två månader nu och ingen har hört av sig och jag tror att det kan vara mitt gamla badrum som ingen blir så motiverad av. Därför anlitade jag Badrumsgruppen Skåne Premium Design så att de kunde hjälpa mig att fixa en badrumsrenovering i Lund. Resten av lägenheten är riktigt fin och nyrenoverad men jag har aldrig tänkt på att fixa till badrummet då man nästan aldrig är där inne och det är inte heller det första man ser när man kommer in i lägenheten. Nu har jag faktiskt sålt min lägenhet och jag är glad att jag gjorde denna badrumsrenovering i Lund, i min gamla lägenhet, eftersom den nu är såld och för övrigt för ett väldigt bra pris. Nu kan jag bo nära mina barn och barnbarn och umgås med familjen hur mycket som helst. Vi ses i nästa inlägg. Kram på er.