För dig som behöver hjälp med lantbruk

Hejsan, hejsan! Det gläder mig att du har klickat in på min blogg för att läsa ett inlägg, hoppas att du kommer gilla dagens inlägg. Det kommer nämligen handla om den hjälpen jag har fått av Axelsson, Tryggve Per Erik, vilket är ett lantbruk i Alunda.

I de senaste inläggen har jag pratat mycket om min fritid, och det kommer jag även göra idag. När jag inte är på jobbet är jag mestadels ute i min trädgård och arbetar, jag bor ju nämligen på en bondgård. Det är många djur som jag behöver ta hand om, och dessutom har jag ett eget land där jag planterar grödor som jag måste ta hand om. Under sommaren som har varit har jag haft en del problem med planteringen, grödorna har inte växt så bra som de brukar. Det har i sin tur lett till att jag inte har haft de grödorna som jag har planerat att ha, då jag vanligtvis främst använder mig av det jag själv planterar. För att jag skulle få igång planteringen igen valde jag att tag hjälp av detta lantbruk i Alunda, jag tänkte att det var bättre att ta hjälp av någon som är professionell inom ämnet än att försöka mig på att lösa det på egen hand. Nu i efterhand tror jag det var ett väldigt klokt val, de kunde snabbt och enkelt hjälpa mig med det jag behövde hjälp med. Hade jag försökt mig på att lösa det själv hade jag lika väl kunnat förstöra det mer än vad jag gjorde nytta. Eftersom jag fick så bra hjälp av detta lantbruk i Alunda skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att tipsa er om dem om ni skulle behöva hjälp med något som rör lantbruk. Förhoppningsvis har ni funnit det här inlägget intressant, låt mig veta vad ni tycker i kommentarsfältet.